LISA WIKLUND

DIPLOMERAD PSYKOSYNTESTERAPEUT & COACH

Jag är diplomerad psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin i Stockholm och tar emot klienter för samtal sedan 2015. Jag är även utbildad inom ekopsykologi, diplomerad coach (ICC) och arbetar sedan många år även som organisationskonsult inom HR, där  frågor som handlar om hållbarhet, värdegrund, kulturfrågor, ledarskap, förändring och utveckling ligger mig varmt om hjärtat.

För mig är relationen och det utforskande samtalet en oändlig källa för vårt växande som människor, och det kan ge en trygg och kreativ plats för vårt inre att speglas i. Att hitta balansen mellan görande och varande i livet som en förutsättning för att nå vår inre visdom och manifestera den i det yttre.

Jag arbetar enligt en holistisk syn, där kropp, känslor, tankar och själ alla är en viktig del av vad det innebär att vara människa. Vi är en del av ett större system,  ett sammanhang av  våra relationer och våra familjemönster, nuvarande och ärvda. Vi är en del av och påverkas av det samhälle vi lever i, och av vårt avtryck på den här planeten. Jag har även ett specialområde vad gäller föräldraskap till barn med funktionsvariation.

PsykosyntesAkademin är medlem av ’The European Association for Psychotherapy’ http://www.europsyche.org/ och ’The European Federation of Psychosynthesis Psychotherapy’ http://psychosynthesis.net/ .

Jag välkomnar alla som vill lära känna sig själva på ett djupare plan och bli friare i sitt förhållningssätt, till sig själv och till sin vilja, i relationer och i livet.

Jag tar emot klienter i samtal i en ombonad miljö på Luntmakargatan 52, centralt i Stockholm. Vill du höra mer om hur jag arbetar eller vill boka in ett första förutsättningslöst samtal, kontakta mig på:

lisa.wiklund@innerwell.se

0733-154195

logo__white_lisawiklund_72x72